Kliniek Heyendael - Cosmetische Plastische Chirurgie

Ervaringen

Ervaringen plastisch chirurgie bij Kliniek Heyendael

iets mooier kliniek heyendael

Lees wat onze klanten vonden van hun plastische chirurgische behandeling en nazorg. Voor meer onafhankelijke ervaringen kijk op www.ietsmooier.nl

 

Ervaring borstvergroting

Lees hieronder wat onze klanten zeggen over Kliniek Heyendael en hun ervaring na een borstvergroting.

mikaela 211 Mei was mijn grote dag, dat ik eindelijk nieuwe volle borsten zou krijgen, na een autorit en steeds meer stress in me lichaam kwamen we aan bij de kliniek, we werden s morgens al vriendelijk ontvangen en meteen gerust gesteld door de lieve verpleegkundige op de afdeling, er werd naar je geluisterd met een zorgzaam oor, rustig aan klaar maken voor de OK en een uur later was het klusje geklaard…Super tevrede en nu nog steeds ook al is het bijna 5 maanden geleden, geen moment spijt van deze kliniek en helemaal niet van de kundigheid van dokter Straten !!! Mocht ik in de toekomst nog iets willen ondergaan dan weet ik het juiste adres te vinden !!! Zegt genoeg toch?

Joyce – 25 september 2015

 

Frans straten is een goede chirurg die goed naar je wensen luisterd. Ook het personeel is superlief en de nazorg perfect. Ben meer dan tevreden met het eindresultaat en zou iedereen deze kliniek aanbevelen.

Karin – 20 september 2015

 

Na het bezoeken van diverse klinieken kwamen uiteindelijk terecht bij Kliniek Heyendael. Voor het consult werd ruim de tijd genomen en alles werd duidelijk uitgelegd. Er werden diverse voorbeelden getoond en goed gekeken naar mijn lichaam en geluisterd naar mijn wensen. De behandeling zelf is vlot verlopen en de pijn achteraf viel reuze mee. De kliniek is zeer goed te bereiken en snel met reageren. Ook via de mail kun je met je vragen terecht bij de specialist. Dit zorgt voor veel vertrouwen in de kliniek en de specialist. Het resultaat is prachtig!

Mina – 17 september 2015

 

Ik wil jullie bedanken voor de goede zorgen en natuurlijk Frans voor het mooie resultaat dat hij geleverd heeft. Was bang voor de pijn en bang dat heb eindresultaat niet zou worden als ik in m’n hoofd had maar de heer Frans heeft geweldig werk geleverd. Boven verwachtingen, ben er super blij mee.

Saartje – 28/10/2014

 

Het hele team van kliniek heyendael bedankt voor de goede behandeling en het mooie resultaat. vanaf het eerste gesprek tot aan de laatste controle is alles heel goed verlopen.”

Chantal – 20/10/2014

 

Na een lange periode van twijfel heb ik de knoop doorgehakt. Het resultaat is erg mooi, passend bij mijn lichaamsbouw en oogt natuurlijk. Dr Frans Straten en het team luistert naar je wensen en nemen de tijd voor je. Hiervoor voel je je snel ‘serieus genomen’ en op je gemak.

Miep – 18/10/2014

Ervaring neuscorrectie

Top kliniek! Heel erg betrokken personeel, hele goede chirurg, super netjes werk geleverd. Me litteken is heel erg mooi genezen en mijn borsten zijn precies geworden zoals ik vertelt had zoals ik wilden dat het zou worden.”

Jennifer – 16/10/2014

 

Ervaring facelift

Lees hieronder wat onze klanten zeggen over Kliniek Heyendael en hun ervaring na een facelift bij ons.

denise“Op donderdag 13 februari 2014 heb ik een Macslift en een boven ooglid correctie gehad onder plaatselijke verdoving. De operatie is uitgevoerd door Dr Frans Straten en zijn team van de kliniek Heyendael te Groesbeek.Het eerste contact met Tanne, de consulente, en de Dr Straten was een zeer prettige vriendelijke ervaring.  Er werd uitvoerig en zeer deskundig op al mijn vragen antwoord gegeven, de uitleg hoe de behandeling zou verlopen was heel duidelijk. Na dit consult heb ik de beslissing genomen om de Macs lift en de ooglid correctie te laten uitvoeren door Dr Straten.
Tijdens de operatie was er een hele rustige en relaxte sfeer. Dr Straten en zijn medische staf vertelde mij constant wat zij aan het doen waren. Dat gaf een heel geruststellend gevoel. De operatie is perfect verlopen. Ook ná de operatie heb ik veel zorg en aandacht van Dr Straten en Tanne gekregen.  De operatie is pas negen dagen geleden en het resultaat kun je al zien. Het ziet er nu al mooi en heel “natuurlijk” uit. Uiteraard heb ik nog zwellingen, hier en daar nog bloeduitstortingen en een beurs gevoel maar de pijn is nagenoeg verdwenen. Ik ben uitermate tevreden over Kliniek Heyendael en de hele staf. Ik dank ze hartelijk voor alle goede zorgen.”

Ervaring neuscorrectie

Hele goede ervaring met de arts, het personeel en natuurlijk de behandeling. Ben heel blij met het eindresultaat.

Can – 7 september 2015

Ervaring liposuctie

Lees hieronder wat onze klanten zeggen over Kliniek Heyendael en hun ervaring na een liposuctie bij ons.

“Helemaal top ben echt blij dat ik voor deze kliniek heb gekozen.echt hele lieve mensen. kan er niks verkeerds over zeggen en raad iedereen deze kliniek aan”

Vanessa – 22/07/2014

 

Ervaring ooglidcorrectie

Lees hieronder wat onze klanten zeggen over Kliniek Heyendael en hun ervaring na een ooglidcorrectie bij ons.

susan

De operatie is me enorm meegevallen, het resultaat is supermooie geworden!

Thea – 13 oktober 2015

In een ongedwongen en prettige sfeer ben ik zeer professioneel geholpen, en het resultaat is prachtig. Ik heb een onder- en bovenooglid correctie laten uitvoeren.
Prettige intake, errlijke en duidelijke informatie vooraf, en persoonlijke nazorg

Bicy – 26 juli 2015

 

Een ontzettend, goed, vriendelijk en deskundig team, van arts tot consulente, en het resultaat is prachtig.,dit had ik nooit verwacht,was bang na vele slechte dingen op internet te hebben gezien,maar dit is vertrouwd en prima, een aanrader

Jolan – 24/07/2014

 

“Zeer goede ervaring! Snel afspraak, goed advies, vlotte planning operatie. Vakkundig uitgevoerd zonder complicaties, zwelling of pijn. Aanrader!”

Monique – 14/07/2014

 

“Gewoon doen super verlopen allemaal! Goed gesprek , goed advies super allemaal geen aanmerkingen, vanaf het 1e telefoontje totde nacontroles allemaal ptima dikke tien van mij!!!!”

Nancy – 15/06/2014