Kliniek Heyendael - Cosmetische Plastische Chirurgie

Borstvergroting

Soms kunnen je borsten kleiner of minder stevig worden na gewichtsverlies of zijn ze van nature weinig ontwikkeld. Ook kunnen je borsten gaan hangen na een zwangerschap of als je ouder wordt. Het stevige klierweefsel maakt plaats voor vetweefsel en vermindert de huidelasticiteit. In dat geval kun je een borstvergroting en/of borstlift overwegen. Een borstvergroting met natuurlijk mooie borsten bij dokter Frans Straten al vanaf 2950 euro!

Dokter Straten voor mooie borsten die bij je lichaam passen

De borst wordt vergroot door het inbrengen van een implantaat (prothese). Er zijn verschillende soorten implantaten. Meestal worden borstimplantaten gebruikt die gevuld zijn met siliconen-gel. Deze voelen zacht en soepel aan. Je borst krijgt hierdoor een vollere vorm met als resultaat natuurlijk mooie borsten. Plastisch chirurg Frans Straten is DE specialist op het gebied van borstvergroting met natuurlijk mooie borsten met vele jaren ervaring, honderden operaties en tevreden clienten. Voor reviews en ervaring van anderen kijk op kliniekervaringen.nl en ietsmooier.nl.

De belofte van Mentor borstimplantaten

Bij Kliniek Heyendael in Nijmegen kunt u kiezen voor hoge kwaliteit met Mentor borstimplantaten. Voor meer informatie hierover lees de PDF brochure Mentor borstimplantaten.

Een borstvergroting wordt op zijn vroegst uitgevoerd als de borsten zijn uitgegroeid. Meestal is dit na het achttiende levensjaar. Bij interesse in deze behandeling en/of een vrijblijvend consult voor mooie borsten neem contact op met onze consulente.