Kliniek Heyendael - Cosmetische Plastische Chirurgie

Treatments

Bij Kliniek Heyendael kunnen vrouwen en mannen terecht voor alle cosmetische behandelingen.

Van een relatief eenvoudige rimpelbehandeling tot gezichtsbepalende neuscorrecties. Elke cosmetische ingreep begint met een oriënterend adviesgesprek. Tijdens dit gesprek brengt onze consulente de wensen in kaart en geeft informatie.

Tonen extended information for every treatment.

More beautiful face

Neuscorrectie

Je neus is een belangrijk orgaan en bepalend voor je aangezicht. Sommige mensen hebben een misvormde neus als gevolg van een aangeboren afwijking, een ziekte of een ongeval. Anderen vinden hun neus niet in balans met hun gezicht. Wanneer u zich aan uw uiterlijk stoort, kan dat een goede reden zijn om een neuscorrectie te overwegen.

View treatment →

Facelift

Als je ouder wordt, krijgt je huid vaak plooien en rimpels. Bovendien zakt je huid ook enigszins uit, specifiek langs de kaaklijn en de hals. Soms zijn er zelfs twee banden zichtbaar in de hals. Dit kan als storend worden ervaren. Het geeft vaak een oud uiterlijk. Wanneer je je hieraan stoort kan je een facelift overwegen, eventueel in combinatie met een halslift.

View treatment →

Halslift

Met het ouder worden krijgt je hals vaak meer plooien en rimpels. Bovendien zakt je huid ook enigszins uit. Soms zijn er zelfs twee banden zichtbaar in de hals. Het uitzakken van de halslijn kan als storend worden ervaren. Het geeft je vaak een oud uiterlijk. Wanneer u deze problemen heeft en zich eraan stoort kunt u een halslift overwegen, eventueel in combinatie met een facelift.

View treatment →

Ooglidcorrectie

Je oogopslag is bepalend voor je uitstraling en belangrijk voor je blikveld. Door bijvoorbeeld leeftijd kan het ooglid soms uitzakken of deels over het oog “heenvallen”. Globaal zijn er dan twee behandelingen mogelijk: een bovenooglid correctie en/of een onderooglid correctie.

View treatment →

Oorcorrectie

Als de plooi van de oorschelp niet of minder goed gevormd is, lijkt het alsof een gedeelte van de oorschelp te groot is of te ver van het hoofd afstaat. Dit noemt men ook wel ‘flaporen’. Als de oorkom te diep is noemt men dit ‘afstaande oren’. Dit kunt u mogelijk als cosmetisch storend of ‘niet mooi’ ervaren of krijgt er vanuit de sociale omgeving veel opmerkingen over. Dit kan dat een reden zijn om een oorcorrectie te overwegen.

View treatment →

Rimpels

Met het ouder worden krijgen de meeste mensen te maken met gezichtsrimpels en -plooien. Deze rimpels en plooien ontstaan door het steeds weer samentrekken van bepaalde spieren van het gezicht en geven vaak een vermoeid of ouder uiterlijk. Wanneer je vindt dat je uiterlijk niet in balans is met je innerlijk, kan dat een goede reden zijn om de gezichtsrimpels en -plooien te behandelen. Hiervoor bestaan verschillende behandelingen.

View treatment →

More beautiful body

Borstvergroting

Soms kunnen je borsten kleiner of minder stevig worden na gewichtsverlies of zijn ze van nature weinig ontwikkeld. Ook kunnen je borsten gaan hangen na een zwangerschap of als je ouder wordt. Het stevige klierweefsel maakt plaats voor vetweefsel en vermindert de huidelasticiteit. In dat geval kun je een borstvergroting en/of borstlift overwegen. Een borstvergroting met natuurlijk mooie borsten bij dokter Frans Straten al vanaf 2950 euro!

View treatment →

Liposuctie

Liposuctie of liposculptuur is zeer geschikt om je lichaam haar natuurlijke balans terug te geven. Liposuctie is een veel voorkomende plastisch chirurgische ingreep waarbij overtollig vet wordt verwijderd door dit weg te zuigen.

View treatment →

Mommy make-over

Na je zwangerschap en het geven van borstvoeding verandert je lichaam. Je borsten zijn vaak slapper dan voorheen. Er kunnen vetophopingen op je buik ontstaan en de buikwand kan verslapt zijn. Kortom, je lichaam is niet meer in balans. Speciaal voor bovenstaande klachten is de mommy make-over ontwikkeld.

View treatment →

Armlift

Je armen zijn een onmisbaar deel van je lichaam. Het is prettig om deze vrij te kunnen bewegen. Bovendien zijn ze ook een heel zichtbaar kenmerk van je bovenlichaam. En op een mooie zomerse dag is het heerlijk wandelen met korte mouwen zonder je ongemakkelijk te voelen.

View treatment →

Borstverkleining

Zware of slappe borsten kunnen o.a. nek-, rug- en schouderklachten veroorzaken. Je borsten kunnen gevoelig of zelfs pijnlijk zijn. Bovendien bemoeilijken ze mogelijk je bewegingsvrijheid bij het sporten en het vinden van passende kleding. Wanneer u deze genoemde problemen heeft en zich eraan stoort, kunt u een borstverkleining overwegen.

View treatment →